Αναπτυξιακό μοντέλο σκοπεύει να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής ο ΕΦΑΟΖ στο γυναικείο τμήμα. Υπεύθυνος για αυτό, από τεχνικής άποψης, θα είναι ο Δημήτρης Σκαρλάτος, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα (30/6) ως ο νέος προπονητής της ομάδας. Παράλληλα, ο σύλλογος του Ζωγράφου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τις Κεσσέ, Ζούρνη, Βαμβακά και Στεφανίδου.

Την περασμένη χρονιά ο ΕΦΑΟΖ πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στην Α1 Γυναικών, καθώς τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 4 νίκες και 10 ήττες στο μίνι πρωτάθλημα που διεξήχθη μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου λόγω της πανδημίας. Τα επόμενα σχέδια των ανθρώπων του συλλόγου, πάντως, είναι μάλλον πολύ πιο ταπεινά…

Η ανακοίνωση του ΕΦΑΟΖ:

«Η Ενωση Φιλαθλητικου Αθλητικου Ομιλου Ζωγραφου ανακοινωνει την εναρξη της συνεργασιας με τον προπονητη Δημητρη Σκαρλατο ο οποιος αναλαμβανει το ευχαριστο εργο να προπονησει το γυναικειο τμημα του Συλλογου μας ,ενστερνιζομενος το αναπτυξιακο μοντελο που επιθυμει να καθιερωσει η Διοικηση.

Η επομενη μερα θα βρει το γυναικειο τμημα του ΕΦΑΟΖ να αγωνιζεται για αλλη μια χρονια στα Εθνικα πρωταθληματα.

Ευχαριστουμε πολυ τις αθλητριες Κεσσε ,Ζουρνη ,Βαμβακα ,Στεφανιδου για την προσφορα τους στο συλλογο και τους ευχομαστε καλη συνεχεια».

Tags:
ΕΦΑΟΖ