Η απόφαση της διοίκησης της γυναικείας ομάδας του Φάρου Κερατσινίου να… μετακομίσει την ομάδα από την Α1 Γυναικών και να την ρίξει οικειοθελώς στην Α2 (ο Φάρος έκανε μια μεγάλη χρονιά φέτος και τερμάτισε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου έκριναν ότι η ομάδα δεν θα ήταν στη νέα σεζόν ανταγωνιστική και έτσι προτίμησαν τον υποβιβασμό) προκάλεσε… πολλές καραμπόλες. Φαίνεται, όμως, πως βρέθηκε τελικά η αντικαταστάτρια του Φάρου στην Α1. Την θέση της ομάδας του Κερατσινίου αναμένεται να πάρει η Ελευθερία Μοσχάτου.

Η ΕΟΚ έπρεπε να δώσει την θέση του συλλόγου του Πειραιά σε άλλη ομάδα. Η πρώτη επιλαχούσα από την Α2 ήταν η ΑΕ Πυλαίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως, θεώρησε ότι ο σύλλογος δεν ήταν έτοιμος για το μεγάλο βήμα και έτσι αρνήθηκε την πρόσκληση και προτίμησε να παραμείνει στον Βόρειο Ομιλο της Α2 Γυναικών.

Επόμενη ομάδα που είχε σειρά βάσει προτεραιότητας είναι η Ελευθερία Μοσχάτου. Οι άνθρωποι του συλλόγου δείχνουν να θέλουν να ανέβει η ομάδα στην Α1 Γυναικών και φαίνεται πως η Ελευθερία θα παίζει στη νέα σεζόν στην πρώτη τη τάξει Εθνική κατηγορία των Γυναικών.