Σε μέρη αγαπημένα, γνώριμα γύρισε η Εύα Κατωπόδη. Είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στον Ηρακλή. Εκείνη ξεκίνησε την μεγάλη διαδρομή της στα παρκέ του γυναικείου μπάσκετ. Και η μοίρα τα ‘φερε να ξαναγυρίσει πάλι πίσω στα παλιά της λημέρια για να βοηθήσει την ομάδα στην Α1 Γυναικών.

Η 31χρονη φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την επιστροφή της στον Ηρακλή και τα συναισθήματά της, αλλά δεν έμεινε εκεί. Μίλησε και για τους στόχους της ομάδας στην επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ: «Ο Ηρακλής είναι η ομάδα με την οποία ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ, οπότε είναι σημαντική στιγμή για εμένα που επιστρέφω! Οι στόχοι της ομάδας μετά την άνοδο στην Α1 είναι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στην κατηγορία αυτή και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Η Εύα Κατωπόδη έκανε αναφορά και στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου και τόνισε ότι η ομάδα θα κοιτάει πάντα κάθε αγώνα ξεχωριστά: «Όσον άφορα στις κληρώσεις, δεν γνωρίζω τη δυναμικότητα των ομάδων ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα κοιτάξει κάθε αγώνα ξεχωριστά είτε αυτός είναι στο Κύπελλο είτε είναι στο πρωτάθλημα».

Η ΕΥΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ… ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ