H απόφαση της Πολιτείας για παράταση του «λουκέτου» ως τις 7 Ιανουαρίου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από όλους και ειδικά από τις ομάδες, τους προπονητές, τις προπονήτριες, τους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών πρωταθλημάτων, που βλέπουν ότι δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και θα συνεχίσουν να βιώνουν τις τεράστιες συνέπειες του lockdown.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η Ελένη Καπογιάννη.

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού ξέσπασε με την απόφαση για παράταση του «λουκέτου» ως τις 7 Ιανουαρίου και εξαπέλυσε μύδρους προς την Πολιτεία με ανάρτησή της στα social media.

Η Καπογιάννη μίλησε «για ανίδεους, που απέτυχαν παταγωδώς» και τόνισε ότι σήμερα υπογράφτηκε άλλη μια «μαύρη σελίδα» για τον αθλητισμό.

Από την άλλη, υπενθύμισε ότι σε όλη την Ευρώπη έχουν βρεθεί λύσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη:

«Κύριοι που αποφασίζετε για τις τύχες τόσων οικογενειών, που πραγματικά οι περισσότεροι είστε ανίδεοι από αθλητισμό, κάποιοι από εσάς δεν έχετε ιδέα του πώς είναι μία αθλητική εγκατάσταση, σήμερα υπογράφετε μία μαύρη σελίδα για τον αθλητισμό που “δεν είναι μπίζνα” αλλά που προσφέρει κοινωνικά όσα όλα τα εκατομμύρια του ποδοσφαίρου και αντρικού μπάσκετ!

Και όλο αυτό επειδή δεν είστε άξιοι να βρείτε λύση την ίδια ώρα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ οι συνάδελφοί σας την έχουν βρει!

Κύριοι έχετε αποτύχει παταγωδώς!»