Χωρίς τον κόσμο του στο πλευρό του αναμένεται να υποδεχθεί την προσεχή Πέμπτη (14/4) ο Παναθηναϊκός τις Εσπερίδες Καλλιθέας για τα Playoffs της Α1 Γυναικών, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) η ΕΟΚ.

Ουσιαστικά, το «τριφύλλι» δέχθηκε αυτήν την τιμωρία εξαιτίας των όσων έλαβαν χώρα στο πρόσφατο εντός έδρας για το ίδιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, με την Ομοσπονδία να αναφέρει χαρακτηριστικά ποιοι μονάχα θα έχουν δικαίωμα εισόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι:

*Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας για την Γ’ Φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14/4/2022, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 906/04-04-2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, κανονισμών ΕΟΚ).

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ Άργους Οι Δαναοί – ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας, για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 13/4/2022 και ώρα 13.00 στο ΔΑΚ Άργους.

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΦΜΣ Φοίνιξ Πειραιά – ΑΟ Άργους Οι Δαναοί, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 16/4/2022 και ώρα 13.30 στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας».