Η Ελληνίδα τεχνικός Ελένη Καπογιάννη θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα. 

Υπενθυμίζουμε πως φέτος οι “πράσινοι” κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τον ασταμάτητο Ολυμπιακό, έχοντας ρεκόρ 16-4 και διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα ολόκληρο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελληνίδα προπονήτρια:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Ελένη Καπογιάννη για την σεζόν 2020-2021.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την σεζόν λόγω της πανδημίας ωστόσο η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη θα βρίσκεται εδώ και τη νέα χρονιά δείχνοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίζει να πορεύεται βασιζόμενος στις δυνάμεις του και στον κόσμο του”.

Η Καπογιάννη μιλώντας στο www.pao1908.com ανέφερε:

“Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσω τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι. Είμαι αισιόδοξη και έχω μεγάλη διάθεση να κάνουμε κάτι  καλό και σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την στήριξη όλων στον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους οπαδούς της ομάδας μας περήφανους και τους θέλουμε ενεργά στο πλευρό μας καθώς η συνεισφορά  τους είναι πολύ σημαντική. Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή στη νέα διοίκηση του Συλλόγου και επίσης θέλω να πω καλή επιτυχία στην ανδρική  ομάδα βόλεϊ του  Παναθηναϊκού στον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό”.

Στην ομάδα ως team manager θα βρίσκεται ο Μάκης Κουτσονικόλας, ο οποίος “υπηρετεί” το “τριφύλλι” για 8η συνεχόμενη χρονιά. Δείτε τι δήλωσε για το γεγονός αυτό:

«Είναι τιμή μου παραμένω στον Σύλλογο της καρδιάς μου για όγδοη χρονιά και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από το πόστο του τιμ μάνατζερ στο τμήμα μπάσκετ γυναικών. Η νέα διοίκηση μου έκανε γνωστή την επιθυμία της να παραμείνω στο πόστο μου και εγώ δεν θα μπορούσα να αρνηθώ να είμαι μέλος της νέας προσπάθειας του Παναθηναϊκού.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλες τις προηγούμενες διοικήσεις που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και εγώ θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού».