Ο Σπόρτιγκ ανακοίνωσε την παραμονή δύο εκ των κορυφαίων αθλητριών του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο λόγος για την ανανέωση της συνεργασίας των αθλητριών Βικτώρια Γούναρη και Ειρήνη Σαλιάι

Η Γούναρη την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά με τη φανέλα του Σπόρτιγκ στην Α1 Γυναικών πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν μία εκ των κορυφαίων αθλητριών του συγκροτήματος του coach Σόφτση

Πιο συγκεκριμένα, η διεθνής γκαρντ μέτρησε 10,3 πόντους, 5,4 ασίστ, 3,4 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα μ.ο. ανά παιχνίδι. 

Μάλιστα, ο σύλλογος από τα Πατήσια ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό της ομάδας Ειρήνη Σαλιάι. Η Κρητικιά γκαρντ θα παραμείνει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στον Σπόρτιγκ, ο οποίος με χαρά ανακοίνωσε τις ανανεώσεις και των δύο κομβικών αθλητριών του.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Σπόρτιγκ:

“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η κουρυφαια σε απόδοση Ελληνίδα της ομάδας μας τη σεζόν 2019-20 Βικτωρια Γουναρη έχει ανανεώσει και θα μείνει στα Πατησια για άλλη μια χρόνια . Η χαρισματική διεθνης Γκαρντ από τη Κω πέρσι είχε 10.5 πόντους , 5.4 ασίστ , 3.4 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα ανά αγώνα οδηγώντας την ομάδα μας στη 5η θέση του πρωταθλήματος . Απόλαυσε τις καλύτερες στιγμές της στο χαιλαιτ βίντεο της . Welcome back Βικ”.

“Η αρχηγός Ειρήνη Σαλιαι θα παραμένει για 4η συνεχόμενη χρόνια στον ιστορικό μας σύλλογο. Η Κρητικιά άσος προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας της όπου κέρδισε τη θέση της βασικής με την εργατικότητα και το ασίγαστο πάθος της . Η σημαια στον ιστό της”.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που δημοσίευσε ο Σπόρτιγκ:

Η αρχηγός Ειρήνη Σαλιαι θα παραμένει για 4η συνεχόμενη χρόνια στον ιστορικό μας σύλλογο. Η Κρητικιά άσος…

Δημοσιεύτηκε από Sporting WBC στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η κουρυφαια σε απόδοση Ελληνίδα της ομάδας μας τη σεζόν 2019-20 Βικτωρια Γουναρη έχει…

Δημοσιεύτηκε από Sporting WBC στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020