Ο ΕΦΑΟΖ συνεχίζει να “χτίζει” την ομάδα του εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, κάνοντας γνωστή την παραμονή των αθλητριών του Γιώτας Κουρούβανη, Ευαγγελίας Μπαλαμπάνη, αλλά και Αγγελικής Χόνι.

Η Κουρουβάνη όπως και η Μπαλαμπάνη αγωνίζονται στις θέσεις της περιφέρειας, με τη δεύτερη να αγωνίζεται και κυρίως στο playmaker, ενώ η Χόνι αγωνίζεται στις θέσεις της ρακέτας. Και οι τρεις τους προέρχονται από το τμήμα των νεανίδων και αναμένεται να συνεισφέρουν σε μεγάλο βαθμό για το “συγκρότημα” από την περιοχή του Ζωγράφου.

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΦΑΟΖ:

“Στην ομάδα μας θα παραμείνουν και την επόμενη χρονιά και θα ενισχύσουν την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών οι αθλήτριες Γιώτα Κουρούβανη, Ευαγγελία Μπαλαμπάνη, Αγγελική Χόνι.
Η Γιώτα αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και συμμετέχει στις προσπάθειες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.
Η Ευαγγελία η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 και η Αγγελική η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, προέρχονται από το τμήμα νεανίδων του συλλόγου μας το οποίο, την περσινή σεζόν, οδήγησαν στην άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Παράλληλα αγωνίστηκαν με το γυναικείο τμήμα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας αποκομίζοντας πολύτιμη μπασκετική εμπειρία”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Στην ομάδα μας θα παραμείνουν και την επόμενη χρονιά και θα ενισχύσουν την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής…

Δημοσιεύτηκε από ΕΦΑΟ Ζωγράφου – Women Basketball στις Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020