Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα σήμερα (26/9) στο Μοσχάτο. Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού δεν συνάντησε καμία αντίσταση και έτσι κέρδισε εύκολα με 82-59 τις Εσπερίδες στο τουρνουά του Μοσχάτου.

Ο Ολυμπιακός, που έκανε το «2 στα 2» στην διοργάνωση και αύριο (27/9, 14:00) θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κυριάρχησε από το ξεκίνημα στο παρκέ και πήρε άνετα τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι Εσπερίδες θα αγωνιστούν αύριο (27/9, 17:00) απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 28-41, 38-59, 59-82

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης τόνισε μετά το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ότι η ομάδα έχει ακόμα πολλά να διορθώσει, αλλά θα ‘ναι έτοιμος στην έναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού:

Παντελάκης: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη της σεζόν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε μετά το φιλικό με τις Εσπερίδες τα εξής: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και έχουμε περίπου 20-25 ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ακόμα έχουμε πάρα  πολλά πράγματα να διορθώσουμε.  Περισσότερο στη φιλοσοφία που έχουμε ως ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και θα πρέπει να βάλουμε τις νέες παίκτριες που έχουν έρθει σε αυτή τη σκέψη. Από κει και πέρα είμαι ευχαριστημένος από την ενέργεια που βγάζουν. Ο σκοπός είναι να βλέπουμε τι πηγαίνει λάθος για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε στην προπόνηση.  Έχουμε σημειώσει αρκετά πράγματα μέχρι τώρα. Φαντάζομαι και αύριο θα δούμε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας που θέλουν βελτίωση αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη της σεζόν».