Την φανέλα της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού θα φοράει στη νέα σεζόν η Jori Davis. Οι «ερυθρόλευκες» ανακοίνωσαν σήμερα (2/9) και επίσημα την μεταγραφή της 31χρονης Αμερικανίδας γκαρντ.

Η Jori Davis αποφοίτησε από το Indiana University και είχε 19,5 πόντους και 5,6 ριμπάουντ στην τελευταία της σεζόν στο γυναικείο NCAA.

H Αμερικανίδα ξέρει την Ελλάδα, καθώς η οικογένειά της έζησε και στη χώρα μας όταν ήταν μικρή και είχε πάει για ένα διάστημα και εδώ σχολείο.

Η Davis ξέρει καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς παίζει εδώ τα τελευταία 9 χρόνια, ενώ έχει περάσει από πολλές ομάδες, όπως η Ισραηλινή Le Zion και η ιταλική Magna.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και οι πρώτες δηλώσεις της Jori Davis:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τζόρι Ντέιβις. Η Αμερικανίδα shooting guard (ημ. γέννησης 21/4/1989) υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού η Τζόρι Ντέιβις ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ  χαρούμενη που θα βιώσω αυτή τη νέα εμπειρία  στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει πάρα πολλά για τη χώρα και το σύλλογο και είμαι ενθουσιασμένη που θα έρθω να παίξω εκεί. Θα δουλέψουμε σκληρά, είμαστε χαρούμενοι και δεν αφήσουμε τον… COVID-19 να «σκοτώσει» την ευτυχία μας».

 

Η JORI DAVIS EN ΔΡΑΣΕΙ

 

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020