Την ανανέωση τριών παικτριών από την περσινή ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (7/7) ο Ολυμπιακός. Η αρχή έγινε με τις διεθνείς γκαρντ Αγγελική Νικολοπούλου και Διονυσία Αλεξανδρή και την τριπλέτα έκλεισε η Αθανασία Παντελή.

Θυμίζουμε ότι στα ευρυθρόλευκα θα συνεχίσουν ακόμα να αγωνίζονται και οι Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη και Άννα Σπυριδοπούλου, διατηρώντας έτσι ανέπαφο τον βασικό ελληνικό κορμό της ομάδας.

Οι τρεις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου. Η Ελληνίδα διεθνής υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «To ότι για τα επόμενα δυο χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού με κάνει πολύ χαρούμενη. Είναι τιμή για μένα που τόσο η διοίκηση όσο και το νέο προπονητικό επιτελείο συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, δίνοντας μου τη δυνατότητα να παλέψω για τους στόχους μιας ομάδας που για μένα αποτελεί πλέον οικογένεια. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία αλλά και τον κόσμο δίπλα μας, μαζί μας ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή. Η Ελληνίδα διεθνής υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Διονυσία Αλεξανδρή μας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αποτελεί τιμή και χαρά να είμαι στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αυτό που ήθελα ήταν να παραμείνω και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε στον Ολυμπιακό, επιτυχίες. Ανυπομονώ για ο νέο ξεκίνημα και εύχομαι σε όλους υγεία».

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθανασία Παντελή. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αθανασία Παντελή δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο. Τη χρονιά που μας πέρασε έζησα στιγμές που δεν είχα ξαναζήσει και ανυπομονώ για αυτές που θα έρθουν. Εύχομαι όλες να είμαστε υγιείς και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».