Στον Ολυμπιακό, όπως ήταν άλλωστε λογικό, θα συνεχίσει την καριέρα της η αρχηγός Εβίνα Σταμάτη, η οποία παραμένει στις πρωταθλήτριες για ακόμα μια σεζόν με στόχο φυσικά ακόμα ένα πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών μετά το φετινό (4-2 νίκες) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Φέτος, η 38χρονη γκαρντ μέτρησε 7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ με τα ερυθρόλευκα και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή των Πειραιωτών στην κορυφή του μπάσκετ γυναικών μετά από ένα χρόνο απουσίας από την πρωτιά της λίγκας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εβίνα Σταμάτη. Η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γυναικών υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 8η διαδοχική σεζόν στον σύλλογο».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα στην αγαπημένη μου ομάδα για 8η συνεχόμενη χρονιά. Η σεζόν ολοκληρώθηκε όπως τη θέλαμε και ο Ολυμπιακός είναι ξανά στην κορυφή! Με την ίδια αγωνιστικότητα και αυτοθυσία, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να παραμείνει η ομάδα εκεί. Η συνεχής πρόοδος και η εξέλιξη είναι έννοιες ταυτόσημες με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι το μεγαλύτερο μου κίνητρο ως αθλήτρια, αλλά και ως άνθρωπος».