Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη, αφού ανανέωσε με την 18χρονη Σοφία Γκρίτζαλη, ενώ πήρε και την Λιάνα Γκομπεϊσβίλι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση για τη Σοφία Γκρίτζαλη: «Και την νέα χρονιά στον ΑΡΗ η Σοφία Γκρίτζαλη! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Σοφία Γκρίτζαλη, για έναν ακόμα χρόνο! Η παίκτρια θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στις νεάνιδες και στις γυναίκες του ΑΡΗ και είναι γεννηθείσα στις 14/3/2001, έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2».

Η ανακοίνωση για τη Λιάνα Γκομπεϊσβίλι: «Στον ΑΡΗ η Λιάνα Gobejishvili! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Λιάνα Gobejishvili! H Λία αγωνίζονταν την περσινή χρονιά 2016-2017 στις κορασίδες και στις νεάνιδες του Ηρακλή με υποσχετική από την ομάδα Αμπελόκηποι-Μενεμένης. Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 28/7/2001 και αγωνίζεται στην θέση 4 και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στις νεάνιδες και στις γυναίκες του ΑΡΗ. Καλή επιτυχία στον ΑΡΗ Λία!».