Μετά την απόκτηση των αθλητριών Emma Guy και Amber Smith, ο Σπόρτιγκ προχώρησε σε ακόμα μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Ο λόγος για την προσθήκη της Αμερικανίδας αθλήτριας Jayla Scaife στο ρόστερ της ομάδας.

Η Scaife αγωνίζεται ως γκαρντ και έχει ύψος 1,78. Στο παρελθόν είχε υπάρξει και διεθνής με την εθνική νεανίδων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και προέρχεται από το κολλέγιο του Dayton, με το οποίο αναδείχθηκε και MVP και καλύτερη αμυντικός της περιφέρειάς της. 

Δείτε την ανακοίνωση του Σπόρτιγκ:

“Με χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή της τρίτης Αμερικανίδας μας για τη περίοδο 2020-21 Jayla Scaife . Η διεθνής με την εθνική νεανίδων της Αμερικής προέρχεται από το πασίγνωστο κολέγιο του Dayton, όπου βραβεύθηκε με ως MVP και σαν καλύτερη αμυντικος της περιφέρειας . Χαρισματική σκόρερ και σουτέρ τριών πόντων η Scaife είναι μια δυναμική παίκτρια που διακρίνεται τόσο για την ευχέρεια της στο σκοράρισμα όσο και για την άμυνα της . Welcome to our family”

Δείτε τη δημοσίευση του ιστορικού συλλόγου:

Με χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή της τρίτης Αμερικανίδας μας για τη περίοδο 2020-21 Jayla Scaife . Η διεθνής με την…

Δημοσιεύτηκε από Sporting WBC στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020