Η γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ προχώρησε σε “διπλή” ενίσχυση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020/21 για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με την απόκτηση των αθλητριών Amber Smith και Emma Guy να είναι γεγονός.

Η Smith είναι μία εξαιρετική φόργουορντ ύψους 1,84 με τρομερή ικανότητα στο σκοράρισμα ιδιαίτερα από τη γραμμή του τριπόντου και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Misouri. Από την άλλη, η Guy είναι μία τρομερή σέντερ, η οποία προέρχεται από το Boston College University.

Δείτε την ανακοίνωση του Σπόρτιγκ:

«Η πρώτη ξένη αθλήτρια για τη σεζόν 2020-21 θα είναι η Amber Smith. Πρόκειται για μια δυναμική φόργουορντ που προέρχεται από το γνωστό πανεπιστήμιο του Μιζούρι. Η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων ΗΠΑ (U19) παίζει στις θέσεις “4” και “3”, με έφεση στο τρίποντο, στο ριμπάουντ και τα δυναμικά τελειώματα. We proudly announce the signing of our first American player for the 2020-21 season, Amber Smith. Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, Άμπερ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή της σπουδαίας σέντερ Emma Guy, που θα είναι η ηγέτιδα και ο “βράχος” της ομάδας μας κάτω από τα καλάθια. We proudly present the signing of the anchor of our team Emma Guy, a dominant center from the prestigious Boston College university of the ACC. Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, Έμα».

Δείτε τις δύο αθλήτριες εν δράσει:

Δείτε τις δημοσιεύσεις του ιστορικού συλλόγου των Πατησίων:

Η πρώτη ξένη αθλήτρια για τη σεζόν 2020-21 θα είναι είναι η Amber Smith . Πρόκειται για μια δυναμική forward που…

Δημοσιεύτηκε από Sporting WBC στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή της σπουδαίας Σέντερ Emma Guy , που θα είναι η ηγέτιδα και ο…

Δημοσιεύτηκε από Sporting WBC στις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020