Στην άμεση ενίσχυση της ρακέτας του προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (17/5) ο Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να αποκτάει την Emilly Potter, η οποία πέρασε την περασμένη σεζόν επίσης στην Α1 Γυναικών και τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Η 27χρονη Καναδή «ψηλή» ήταν μάλιστα μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του πρωταθλήματος μετρώντας 21 πόντους και 11 ριμπάουντ, οδηγώντας την ομάδα της μέχρι και τους μικρούς τελικούς.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Καναδή σέντερ Έμιλυ Πότερ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του μια πολύ καλή αθλήτρια που αγωνίζεται ως σέντερ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της για τη νέα σεζόν.

H διεθνής με την Εθνική Καναδά Πότερ (1,96μ.) έχει την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε για την ομάδα των Εσπερίδων με κατά μέσο όρο 20,8 πόντους και 11,4 ριμπάουντ ανά αγώνα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε η Potter:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και που θα αγωνίζομαι με το «τριφύλλι» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους».