Την πρώτη ξένη του βρήκε -και ανακοίνωσε- ο Παναθλητικός. Η πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου της Α2 Γυναικών απέκτησε την Αμερικανίδα φόργουορντ Shereen Sutherland (28χρ., 1.88μ.) ενόψει της επόμενης χρονιάς, που θα τη βρει στην Α1.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με την ευκαιρία που μου δίνεται να έρθω στην Ελλάδα και να γίνω μέλος ενός σωματείου που είναι φιλόδοξο και έχει μεγάλη οργάνωση», τόνισε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης η Αμερικανίδα φόργουορντ. «Λατρεύω την Ελλάδα την οποία επισκέφτηκα πρόσφατα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις συμπαίκτριες μου και να βοηθήσω και τα αρκετά νεαρά ταλέντα του συλλόγου. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη», συμπλήρωσε η Sutherland.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Παναθλητικός καλωσορίζει στην οικογένειά του την Shereen Sutherland (1.88, 28 ετών, forward).

H Shereen με καταγωγή απ το L.A., έρχεται στην Ελλάδα μετά από μια σημαντική Ευρωπαϊκή παρουσία σε Ρουμανία, Τουρκία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία, Ελβετία έχοντας ήδη μια εξαιρετική πορεία στο NCAA. Πρόκειται για μια αθλήτρια με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα αγωνιζόμενη με άνεση και στις 2 θέσεις των ψηλών. H Shereen προέρχεται από μπασκετική οικογένεια καθώς τόσο ο πατέρας της όσο και η αδερφή της (που κάνει σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη) ήταν αυτοί που την ενέπνευσαν να ασχοληθεί με το μπάσκετ.

Καλωσήρθες Shereen».