Ο Ολυμπιακός μπορεί να ζορίστηκε στο τέλος, αλλά τελικά κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 64-57 στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ στην 5η Αγωνιστική της Α1 Γυναικών και έφτασε τις 4 νίκες φέτος.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού μίλησε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ για την εικόνα των ερυθρόλευκων, παραδέχτηκε ότι η ομάδα είχε κενά  διαστήματα, αλλά αυτό είναι λογικό λόγω της πολύμηνης απραξίας.

Από την άλλη, ξεκαθάρισε ότι το σημαντικό σε αυτή την χρονική στιγμή είναι η ομάδα να κερδίζει μέχρι να μπει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Προσπαθούσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είναι απόλυτα λογικό μετά από τόσους μήνες απραξίας, μόνο με προπόνηση να υπάρχουν κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας.

Επί της ουσίας και χωρίς φιλικά τώρα μπορούμε να αντιληφθούμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε στο παιχνίδι και να μπορούμε να τις διορθώσουμε.

Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι η ομάδα να κερδίζει μέχρι να μπει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό».

Η Στέφανι Κόστοβιτς ανέφερε με τη σειρά της: «Σήμερα καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Σίγουρα έχουμε πολύ δουλεία να κάνουμε για να βελτιωθούμε τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά είμαι σίγουρη ότι μέσα από τους αγώνες θα καταφέρουμε να το πετύχουμε και να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Δεν θέλω να σταθώ στην απόδοσή μου, είμαι τυχερή γιατί έχω εξαιρετικές συμπαίκτριες».