Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται μια “ανάσα” πριν από τον τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, αφού σήμερα κατάφερε να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού με 72-70.

Παρά τα παράπονα των πρασίνων για διαιτητικά λάθη που έπαιξαν ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος, ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του έκανε λόγο για έναν τελικό νορμάλ και σε λογικά πλαίσια, ενώ παράλληλα μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να προετοιμαστεί καλύτερα για την επόμενη “μάχη” που θα της φέρει τον τίτλο.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη:

 «Και οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ την νίκη. Είδαμε έναν τελικό όπως πρέπει να είναι ένας τελικός σε νορμάλ και λογικά πλαίσια.  Όταν ο αγώνας πηγαίνει στον πόντο έχει να κάνει με το ποιός το θέλει περισσότερο. Γυρίσαμε δυο φορές ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ, και για αυτό θεωρώ πως το θέλαμε περισσότερο. Την Κυριακή θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο αντίπαλος μας έχει το αβαντάζ, πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ, είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας, γιατί δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια σήμερα. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε, και εμείς οι προπονητές οφείλουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα να παίξει όσο καλύτερα γίνεται».