Ο Βασίλης Μασλαρινός έχει κάνει εξαιρετικό έργο στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ και δεν θα το κουνήσει ρούπι από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Βασίλης Μασλαρινός συμφώνησε με την διοίκηση και θα παραμείνει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ για 7η σερί σεζόν, ενώ δίπλα του θα έχει και τον Αγγελο Αγγελίδη, ο οποίος θα κλείσει στη νέα σεζόν 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Μασλαρινό:

Στο «τιμόνι» του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ για έβδομη χρονιά ο Βασίλης Μασλαρινός

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Μασλαρινό, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Βασίλης Μασλαρινός συνεχίζει για έβδομη χρονιά στον Δικέφαλο ως προπονητής.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας, θα συνεχίσει να «κοουτσάρει» το τμήμα γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο θα καθοδηγήσει στην Α’1 Εθνική κατηγορία καθώς και το τμήμα νεανίδων.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα στο Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ, τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, Βασίλη Αγγελίδη, για την μέχρι τώρα στήριξη και εκτίμηση που μου δείχνουν. Μετά από μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά ακολουθεί ίσως η δυσκολότερη τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στον Σύλλογο. Σε μία τέτοια στιγμή δεν θα μπορούσα να μην είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Αγγελο Αγγελίδη:

Όγδοη χρονιά στον ΠΑΟΚ για τον Άγγελο Αγγελίδη

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Άγγελος Αγγελίδης, θα ταχθεί στο πλευρό του προπονητή, Βασίλη Μασλαρινού, με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή, τόσο στο γυναικείο τμήμα, όσο και στο τμήμα Νεανίδων. Παράλληλα, συνεχίζει ως προπονητής, στο τμήμα των Παγκορασίδων.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση μου με την οικογένεια του ΠΑΟΚ για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Μετά από μία σεζόν με αρκετές δυσκολίες και δοκιμασίες, κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να βαδίσουμε σε μία πορεία ανάλογη με το όνομα του ΠΑΟΚ. Στόχος μας η ανάδειξη των νεαρών αθλητριών μας και μία πολύ καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου, και τους συνεργάτες μου, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και την άψογη συνεργασία όλων αυτών των χρόνων. Πάμε ΠΑΟΚ!».