Στο… οπλοστάσιο του Ολυμπιακού θα παραμείνει και στη νέα αγωνιστική περίοδο η Κατερίνα Σωτηρίου. Η 35χρονη φόργουορντ, που παίζει στο «3» και στο «4» τα  βρήκε με την ομάδα και υπέγραψε νέο συμβόλαιο ενός έτους. Ετσι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή της πολύπειρης παίκτριας στο ρόστερ της ομάδας και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Σωτηρίου είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017, στέριωσε στην ομάδα, έγινε ένα από τα σημαντικά όπλα της και η επόμενη σεζόν θα είναι η 3η της στην ομάδα του Πειραιά.

Η Σωτηρίου στις δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου της ευχαρίστησε τον προπονητή και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους και υποσχέθηκε να συμβάλλει ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να χαρίσει όμορφες στιγμές στον κόσμο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την παραμονή της Κατερίνας Σωτηρίου:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Σωτηρίου και η Ελληνίδα φόργουορντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Κατερίνα Σωτηρίου τόνισε : «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τόσο τον  προπονητή μου όσο και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Στα δυο χρόνια που είμαι εδώ είχαμε άψογη συνεργασία έχοντας κατακτήσει ήδη δύο νταμπλ, πέρσι αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και ευελπιστώ και φέτος να συμβάλλω ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να χαρίσουμε όμορφες στιγμές στον κόσμο του Ολυμπιακού».