Η Βάγια Καρακούλα θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ για έναν ακόμα χρόνο. Η 20χρονη πάουερ φόργουορντ σέντερ υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την γυναικεία ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Βάγια Καρακούλα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

«Να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Η Καρακούλα μίλησε για τα συναισθήματά της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε να δώσει ό,τι καλύτερο έχει για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Α1 Γυναικών: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παρέμεινα για άλλη μία χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον κόουτς Βασίλη Μασλαρινό για την εμπιστοσύνη και πίστη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εγώ, από τη μεριά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της! Να ευχηθώ σε όλους μας υγεία και μια χρονιά καλύτερη από την περσινή».