Η Αναστασία Σλούκα και ο Παναθηναϊκός δεν θα συνεχίσουν μαζί. Η 26χρονη γκαρντ και το τριφύλλι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα ότι η διεθνής παίκτρια, που είναι αδελφή του Κώστα Σλούκα ήθελε να επιστρέψει πίσω στην γενέτειρά της, την Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε την επιθυμία της παίκτριας και έτσι οι πράσινες και η Σλούκα… χώρισαν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα που αποχαιρέτησε την 26χρονη γκαρντ, τόνισε ότι σεβάστηκε την επιθυμία της να επιστρέψει στην συμπρωτεύουσα, την ευχαρίστησε για την προσφορά της και την ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το διαζύγιο με την Αναστασία Σλούκα:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και το  γυναικείο τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού» σεβόμενο την επιθυμία της Αναστασίας Σλούκα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους, την ευχαριστεί για την προσφορά της στον Σύλλογο και της εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική της καριέρα».

Η Σλούκα ξεκίνησε το μπάσκετ στον Μέγα Αλέξανδρο και στην συνέχεια μετακόμισε στον Αρη (2008-11). Στα πράσινα ντύθηκε για πρώτη φορά το 2011. Εμεινε στο τριφύλλι ως το 2017 και την σεζόν 2017-18 πήγε στον Αθηναϊκό. Το περασμένο καλοκαίρι όμως, είχε επιστρέψει και πάλι πίσω στον Παναθηναϊκό από τον οποίο αποχώρησε οριστικά σήμερα.