Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε την Μιραμάρ Μοκντάντ. Η 31χρονη (1,76μ.) Λιβανέζα γκαρντ θα μπει στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα. Όχι δεν υπερβάλουμε. Η Μοκντάντ αποτελεί τη πρώτη ξένη παίκτρια που απέκτησε η ομάδα στην ιστορία της.

Βέβαια, ο ΠΑΣ Γιάννινα και προσθέσει κι άλλες ξένες στο ρόστερ του. Όπως και να ‘ναι όμως, η Λιβανέζα έγραψε ιστορία και είναι η πρώτη ξένη που έχει πάρει ποτέ τη ομάδα.

Η Μιραμάρ Μακντάντ αποτελεί μια από τις κορυφαίες παίκτριες του Λιβανέζικου μπάσκετ.  Γεννήθηκε μεν στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας στις 24/12/1987. Η καταγωγή της οικογένειάς της όμως,είναι από τον Λίβανο. Από τα 13 της η οικογένειά της γύρισε στην Βηρυτό και εκεί έμενε ως τώρα η παίκτρια, η οποία έπαιζε στην Homenetmen Antelias Basketball. Στα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό έπαιζε και ποδόσφαιρο και βόλεϊ πέρα από μπάσκετ, αλλά τελικά την κέρδισε η πορτοκαλί θεά.

Είναι διεθνής με την Εθνική Λιβάνου. Ηταν 3 φορές Πρωταθλήτρια Δυτικής Ασίας με την Εθνική Γυναικών της χώρας της. Εχει κατακτήσει επίσης με τις ομάδες που έπαιζε 2 Arab Cup Champion, 2 Πρωταθλήματα Λιβάνου και 1 Σούπερ Καπ Λιβάνου.

Πέρα από εξαιρετική παίκτρια είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα και θεωρείται από τις ωραιότερες αθλήτριες του Λιβανέζικου αθλητισμού.

 

Η ΜΙΡΑΜΑΡ ΜΟΚΝΤΑΝΤ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

 

 

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΙΚΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ