Η πολύπειρη γκαρντ μετά από δύο χρόνια στον Φάρο Κερατσινίου, θα μετακομίσει στην Καλλιθέα για λογαριασμό των Εσπερίδων.

 Η Ζωή Κεχαγιά ολοκλήρωσε τη περσινή σεζόν με τη φανέλα του Φάρου έχοντας 11.7 πόντους κατά μέσο όρο ενώ αναμένεται να βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενη σε ομάδες όπως ο Αίας Ευόσμου, ο Ηρακλής, η Ηλιούπολη, ο Άρης Χολαργού, ο Ιπποκράτης Κω και ο Αθηναϊκός. Μάλιστα με την ομάδα του Βύρωνα έφτασε στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Eurocup το 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκαναν οι Εσπερίδες Καλλιθέας με την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά . Η πολύπειρη 39χρονη γκαρντ έμεινε ελεύθερη από τον Φάρο Κερατσινίου και συμφώνησε με την ομάδα του Γιώργου Ρουμπελάκη που δείχνει τις διαθέσεις της . Tην σεζόν αυτή αγωνίστηκε σε 21 ματς και είχε σε 30.6΄ 11,7 π., 3 ριμπ., 3,8 ασίστ . Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας η θεσσαλονικά αθλήτρια :” Είμαι ικανοποιημένη αφού οι παράγοντες της ομάδας με έπεισαν ότι το πλάνο τους είναι σοβαρό , εφικτό και φιλόδοξο . Κρατάμε χαμηλούς τόνους και έπεται περαιτέρω ενίσχυση τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου έμψυχου υλικού . Ευχαριστώ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου …”