Η Ελευθερία Μοσχάτου έκανε το «μπαμ» και πρόσθεσε στο ρόστερ της μια από τις καλύτερες Αμερικανίδες παίκτριες που έπαιζαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Η ομάδα του Μοσχάτου απέκτησε και επίσημα την Κεσουνάν Τζέιμς.

Η Αμερικανίδα φόργουορντ ήταν εντυπωσιακή πέρσι φορώντας την φανέλα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου. Ηταν η 5η σκόρερ της Α1 Γυναικών έχοντας μέσο όρο 18,7 πόντους, αλλά είχε ακόμα 7,8 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.

Η 24χρονη (1.85μ.) Αμερικανίδα παίκτρια είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μάρεϊ Στέϊτ.. Στην τελευταία της σεζόν στο Κολέγιο η Κεσούναν Τζέιμς είχε απολογισμό 21,4 πόντους (με 46,7% συνολικά στα σουτ και 25% στα τρίποντα), 8,2 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ.

Θεωρείται παίκτρια θρύλος στο Μάρεϊ Στέιτ. Ηταν στο Νο 2 της λίστας των αρχισκόρερ στην ιστορία του Κολεγίου και μια από τις τρεις παίκτριες που είχαν σπάσει το ρεκόρ των 2.000 πόντων με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελευθερίας Μοσχάτου για την απόκτηση της Κεσουνάν Τζέιμς:

«Colpo grosso από την Ελευθερία Μοσχάτου που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή της αποκάλυψης του περσινού πρωταθλήματος, της αμερικανίδας Ke’ Shunan James. Με αποφασιστικές κινήσεις του χορηγού κ.Ηλία Πετροπούλου σε συνεργασία με το manager της παίκτριας κ. Βασίλη Γιαπαλάκη η ομάδα μας κατόρθωσε να ακούσει το πολυπόθητο ναι..!».

ΤΟ POST ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

 Η ΚΕΣΟΥΝΑΝ ΤΖΕΪΜΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ