Μετά από μια πετυχημένη σεζόν στην Α2 Γυναικών με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας, με τον οποίο έφτασε ξανά στη Γη της Επαγγελίας της Α1, η Κατερίνα Σπαθάρου επιστρέφει στον Άγιο Δημήτριο -αυτή τη φορά όμως, για την τοπική Δάφνη, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτησή της με κάθε επισημότητα.

Η 39χρονο γκαρντ έχει στις πλάτες της μια σπουδαία πορεία στα ελληνικά και ευρωπαϊκά παρκέ και έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία να βοηθήσει τη νέα της ομάδα στην προσπάθειά που θα κάνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του μπάσκετ γυναικών στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την αθλήτρια Κατερίνα Σπαθάρου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Κατερίνα Σπαθάρου γεννήθηκε στις 25/7/1983, έχει ύψος 1.72μ. και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον σύλλογό μας τη φετινή περίοδο.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την Ακαδημία Ηλιούπολης και έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Εξαρχείων, Παναθηναϊκό, Λιμόζ, Τερψιθέα, Αθηναϊκό, Πανιώνιο, Οίακα Ναυπλίου, Κρόνο Αγίου Δημητρίου και Πρωτέα Βούλας.

Ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».