Κάτοικος Ελλάδας και Αθήνας και παίκτρια της Α1 Γυναικών θα δηλώνει και στη νέα σεζόν η Brooke Johnson. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης (1,83μ.) Αμερικανίδας γκαρντ, η οποία είναι γνώριμη του ελληνικού μπάσκετ και είναι σπουδαία παίκτρια, αλλά και μια εντυπωσιακή γυναίκα όπως φαίνεται και στις φωτό παρακάτω.

Ο «πράσινες» έψαχναν μια ξένη γκαρντ, μετά τον τραυματισμό της Morgan και την βρήκαν στο πρόσωπο της Johnson, η οποία ξέρει απ΄ έξω κι ανακατωτά το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ και την Α1 Γυναικών.

Η Brooke Johnson, είναι απόφοιτος του University of Nevada – Las Vegas. Στην τελευταία της χρονιά (2018) στο NCAA των Γυναικών είχε μέσο όρο 16,1 πόντους, με 33,7% στα τρίποντα, 2,9 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ, 1,8 κλεψίματα.

Στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη και δη την Ελλάδα και έπαιξε στον Πανιώνιο.

Στυ συνέχεια πήγε στην Ισλανδική Valur και μετά πήγε στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της χώρας με τη φανέλα της Bosna 34.

Ο Κρόνος και το μυθικό ποσοστό στα τρίποντα

Πέρσι ήρθε ξανά στην Ελλάδα και έπαιξε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με την ομάδα στην Α1 Γυναικών. Η Αμερικανίδα γκαρντ είχε μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα 16,3 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ, 2,3 κλεψίματα και 18,5 βαθμούς στο Ranking.

Μα το πιο εντυπωσιακό ήταν το τρομερό ποσοστό που είχε στα τρίποντα, καθώς σούταρε από την γραμμή του τριπόντου με το επικό 48,4%!

 

Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ BROOKE JOHNSON

 

 

H BROOKE JOHNSON EN ΔΡΑΣΕΙ