Η γυναικεία ομάδα των Καλυβιών έκανε βουτιά στο κενό μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου να βρεθεί χορηγός και να κρατήσει οικονομικά ζωντανή την ομάδα. Ο σύλλογος το πάλεψε να βρει λύση, αλλά δεν γινόταν τίποτα και έτσι αποτελεί κι αυτός άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα των αποχωρήσεων ομάδων από τις Εθνικές Κατηγορίες. Τα Καλύβια ενημέρωσαν την Ομοσπονδία, ότι επιλέγουν τον δρόμο τοη «κραχ» και αποχωρούν όχι μόνο από την Α1 Γυναικών, αλλά από όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Στο δελτίο Τύπου που ανέφερε η ομάδα τονιζόταν μεταξύ άλλων:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παρόλες τις προσπάθειες, μέχρι και την τελευταία στιγμή, για εξεύρεση νέου χορηγού, που θα μπορούσε να διασφαλίσει και να εγγυηθεί την συμμετοχή της ομάδας μας στα Εθνικά Πρωταθλήματα, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Η ομάδα μας σεβόμενη την παρουσία της στα τελευταία χρόνια στον Ελληνικό Αθλητισμό δήλωσε στην Ομοσπονδία, αδυναμία συμμετοχής στα πρωταθλήματα Γυναικών.

Ο ΓΑΣ Καλυβίων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους χορηγούς μας, που συνέβαλλα στην ονειρεμένη πορεία της ομάδας την τελευταία εξαετία, όπου πανηγυρίσαμε 4 Ανόδους, ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, με αποκορύφωμα την συμμετοχή μας στην κορυφαία κατηγορία Α1 της χώρας και της παραμονή μας σ’ αυτήν».