Μια παίκτρια πραγματική… καλαθομηχανή απέκτησε η Δάφνη. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε την απόκτηση της Κεσούναν Τζέιμς. Η 24χρονη (1.85μ.) Αμερικανίδα παίκτρια είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μάρεϊ Στέϊτ. Αποφοίτησε φέτος από το γνωστό Κολέγιο και έψαχνε μια θέση στο WNBA. Δεν την βρήκε και έτσι η Δάφνη που καραδοκούσε την απέκτησε και την φέρνει στην Ελλάδα για να παίξει μαζί της στη νέα σεζόν στην Α1 Γυναικών.

Η Τζέιμς είναι μια δεινή σκόρερ, αλλά το σκορ δεν είναι το μόνο καλό χαρτί του ρεπερτορίου της. Εχει έφεση και στις ασίστ, αλλά και στα ριμπάουντ. Στην τελευταία της σεζόν στο Κολέγιο η Κεσούναν Τζέιμς είχε απολογισμό 21.4 πόντους (με 46.7% στα σουτ και 25% στα τρίποντα), 8.2 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ.

Ηταν μεγάλο όνομα στο Μάρεϊ Στέιτ. Ηταν η Νο 2 σκόρερ στην ιστορία του Κολεγίου και μια από τις τρεις παίκτριες που είχαν σπάσει το ρεκόρ των 2.000 πόντων με την ομάδα.

Το εξωπραγματικό ματς

Εκανε ένα μυθικό ματς στην περσινή τελευταία της σεζόν με την ομάδα. Στον αγώνα απέναντι στο Οστιν Πέι είχε απολογισμό 41 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ!

 

Η ΚΕΣΟΥΝΑΝ ΤΖΕΪΜΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ