Ο Παναθηναϊκός με μια εκπληκτική εμφάνιση μέσα στα βοηθητικά του ΣΕΦ πανηγύρισε τη νίκη με 66-74 απέναντι στον Ολυμπιακό και παράλληλα την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών.

Mετά τη λήξη του τελευταίου τελικού της Α1 Γυναικών, η Όλγα Χατζηνικολάου δήλωσε πως είναι ονειρεμένο να επικρατείς επί του Ολυμπιακού με ωραίο μπάσκετ και ψυχή.

Δείτε τι είπε η Όλγα Χατζηνικολάου:

«Δεν έχω λόγια. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε για πολλούς λόγους. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Το να κερδίζεις τον Ολυμπιακό με ωραίο μπάσκετ και με μία απίστευτη ψυχή είναι ονειρεμένο. Δεν το έχω ξαναδεί. 

Ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Και είναι επικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίζει την κούπα στην έδρα του αντίπαλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτήν την ομάδα». 

Σχετικά με την επιστροφή της ανέφερε:

«Ηταν κάτι που μου είχε καρφωθεί από την πρώτη στιγμή. Δεν ήθελα να φύγω έτσι, αλλά όπως μου αξίζει, όπως είχα ονειρευτεί όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ».

Για το πότε πίστεψαν ότι θα φτάσουν στον τίτλο απάντησε:

«Άλλαξε η ιστορία στο προηγούμενο ματς, όταν χάναμε με 18 πόντους. Κοιταχτήκαμε και είπαμε δεν είμαστε αυτές. Ξεφτιλιζόμαστε. Ήταν σαν να δώσαμε μία ομερτά. Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση».