Η Δάφνη Αγ. Δημητρίου “μάσαγε” σίδερα στην άμυνα, με αποτέλεσμα να συντρίψει την Ελευθερία Μοσχάτου και να κάνει το 2-1 στη σειρά. Έτσι οι φιλοξενούμενες έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Eurocup και το μόνο που απομένει για να την  κατακτήσουν είναι να κερδίσουν στην έδρας τους το σύνολο του Δεσποτάκη. Από την άλλη οι γηπεδούχες αν και βρίσκοταν σε καλό φεγγάρι, εντούτοις παρουσιάστηκαν αγνώριστες και πλέον έχασαν το αβαντάζ έδρας.

Το συγκρότημα του Μπουμπού ήταν καλύτερο εξ’ αρχής, κάτι που αποτυπώνει και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου (16-22), ενώ στη συνέχεια χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα πήραν ξέφυγαν με 13 πόντους στην ανάπαυλα (28-41). Τα πάντα τελείωσαν στην τρίτη περίοδο όταν με ένα επιμέρους 6-17 των φιλοξενούμεων πήραν διαφορά 24 πόντων (34-58), με τα τελευταία δέκα λεπτά να αποκτούν διαιδικαστικό χαρακτήρα.

Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Daniel με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10/12 δίποντα με την Patterson να ακολουθεί με 19, ενώ double -double πέτυχε κι η Givens με 12 πόντους και 13 ριμπάουντ. Για τις ηττημένες που σούταραν μόλις με 1/15 τρίποντα διασώθηκαν οι Καρακασίδου και James με 10 πόντους έκαστος.

Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ