Την περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στους τελικούς της διοργάνωσης. Τη φετινή χρονιά οι “ερυθρόλευκες” θα επιχειρήσουν να το καταφέρουν ξανά. Όμως η ομάδα του “τριφυλλιού” αναμένεται να είναι και πάλι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος σημειώνοντας τρεις ήττες στους αγώνες για την τρίτη θέση κόντρα στον ΟΑ Χανίων, θα επιχειρήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου και η Ελευθερία Μοσχάτου, που παράλληλα αγωνίζονται – όπως οι Εσπερίδες και ο Παναθηναϊκός, στο FIBA EuroCup Women, θα δώσουν και αυτές τη “μάχη” τους να αναρριχηθούν και αυτές όσο ψηλότερα μπορούν στην κατάταξη της φετινής βαθμολογίας. Τον ίδιο στόχο έχει και ο ΠΑΟΚ.

Νίκη Λευκάδας, ΟΑ Χανίων θέλουν να προκριθούν ξανά στα play off της διοργάνωσης, ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα αγωνιστεί και φέτος στη Α1 κατηγορία γυναικών θέλει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι, ενώ, οι Πρωτέας Βούλας,  Εύνικος και Παναθλητικός Συκεών είναι οι νέες ομάδες που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα του νέου πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σήμερα (8/10)

ΠΑΟΚ – Πρωτέας Βούλας (13:00)

 

Κυριακή (9/10)

Νίκη Λευκάδας – Ελευθερία Μοσχάτου (13:00)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (14:00)

Ολυμπιακός – Παναθλητικός Συκεών (15:00)

Δάφνη Αγίου Δημητριου – ΟΑ Χανίων (16:45)

 

 

Δευτέρα (10/10)

ΓΑΣ Εύνικος – ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας (21:30)