Υπομονή ζητά ο Ίκαρος Καλλιθέας(Εσπερίδες) από τους φιλάθλους του, όσων αφορά το θέμα του προγραμματισμού του ρόστερ της νέας χρονιάς.

Το συγκρότημα , που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Για αυτό τον λόγο ζητά συγνώμη από τους φίλους της ομάδας για κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, τονίζοντας ότι τίποτα δεν είναι οριστικό αν πρώτα δεν έχει γραφτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Ίκαρος Καλλιθέας (Εσπερίδες) ξεκαθαρίζει ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις αρχικά για τις ανανεώσεις αθλητριών από το υπάρχον ρόστερ και εν συνεχεία για αθλήτριες που ανήκουν σε άλλους συλλόγους και θα στελεχώσουν το ρόστερ μετά από εισήγηση των τεχνικών μας Ρουμπελάκη και Παναγιωτόπουλου.  Στο μεταξύ όσες άλλες περιπτώσεις δουν το φως της δημοσιότητας χωρίς να αποκλείεται να πραγματοποιηθούν, δεν είναι ακριβείς και ζητούμε συγγνώμη αν υπάρχει η όποια παρανόηση και εσφαλμένη ενημέρωση. Τίποτα δεν είναι οριστικό και ανακοινώσιμο αν δεν αναγράφεται πρώτιστα στην ιστοσελίδα του συλλόγου».