Σε μία σειρά ανανεώσεων προέβη  ο ΚΑΟ Μελισσιών, κρατώντας στο ρόστερ του 6 παίκτριες από την περσινή σεζόν. Ο λόγος για την αρχηγό της ομάδας Κέλλυ Καραβέλη και τις Άννυ Κοιλιαρίδη, Μαρία Καπερώνη, Πόπη Ζακυνθινού, Χρύσα Δούρου και Μαρία Χριστακοπούλου, που θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ομάδα και στην 5η χρονιά παρουσίας της στην Α2 Γυνακών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΟ Μελισσίων:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η αρχηγός της ομάδαςΚέλλυ Καραβέλη, η οποία προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, θα αγωνιστεί για μία ακόμα χρονιά με τα πορτοκαλί, ενώ παραμένουν στην ομάδα οιΆννυ Κοιλιαρίδη(5η χρονιά),Μάρια Καπερώνη(5η χρονιά),Πόπη Ζακυνθινού(6η χρονιά),Χρύσα Δούρου(Ακαδημίες) καιΜαρία Χριστακοπούλου(2η χρονιά).

Στην «οικογένεια» του ΚΑΟ Μελισσίων, έχει ήδη προστεθεί ηΚική Καλημέρη(20 ετών) και ηΕύη Τζουγκράκη(18 ετών). Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, έτσι ώστε μαζί με νεαρές αθλήτριες προερχόμενες από τις Ακαδημίες του ΚΑΟ Μελισσίων, να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τις αθλήτριες Ματίνα Αστραντίνη, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Ραφαέλα Πολίτη, για την προσφορά τους στην περσινή επιτυχημένη χρονιά και τους εύχεται καλή επιτυχία με δύναμη και υγεία στις νέες τους ομάδες».