Ο Σπόρτιγκ τερμάτισε στη τρίτη θέση του Πρωταθλήματος, με την ομάδα να έχει διανύσει μια καλή πορεία, τη φετινή χρονιά. Έτσι, ο σύλλογος προχωρά στην ενίσχυση του ρόστερ, με σκοπό την επόμενη σεζόν να καταφέρει να ανέβει στα “σαλόνια” της Α1.

Συνεπώς, προχώρησε σε διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” με την απόκτηση των Νικολίνα Ιωαννίδου και Τόνια Δανούση, οι οποίες θα αποτελέσουν τα βασικά στελέχη της ομάδας των Πατησίων για τη νέα χρονιά.

Ήδη ήταν γνωστό ότι ο σύλλογος ενδιαφερόταν για την Δανούση, που ανήκε στον Παναθηναϊκό, και γινόντουσαν συζητήσεις, με τις δύο μεριές τελικώς να συμφωνούν. Με το “τριφύλλι” κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα (4-0 νίκες ο Ολυμπιακός), ενώ έφτασε και στον Τελικό Κυπέλλου Γυναικών.

Η Ιωαννίδου έκανε μια καλή χρονιά στον Άρη Πετρούπολης, είχε μέσο όρο 8,7 π., 2,5 ριμπ., 1,2 ασίστ σε 14 αγώνες και ήταν δεύτερη σκόρερ στην Α1. Επίσης, έχειαγωνιστεί με τις Καστοριά , Εσπερίδες , ΔΑΣ Άνω Λιοσίων Πανιώνιο και Αθηναϊκό, ενώ, έχει φορέσει και το εθνόσημο με τις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.