Ο Γιώργος Σιαμέτης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα καθως η διοίκηση του συλλόγου επιβράβευσε τον Έλληνα τεχνικό ανακοινώνοντας την ανανέωση για ένα ακόμα χρόνο του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων το γυναικείο τμήμα του Πας Γιάννινα βρίςκεται στην ιδιαίτερη τιμή να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο με τον προπονητή Σιαμέτη Γιώργο.”

Μετά τον Γιώργο Σιαμέτη σειρά θα πάρουν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ύστερα βεβαίως και από τις εισηγήσεις του Έλληνα κόουτς σχετικά με τις παίκτριες που θα παραμείνουν αλλά και με όσες έχει βάλει στο στόχαστρο του ο προπονητής του ΠΑΣ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση ο Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε

«Θα είναι ο πέμπτος μου χρόνος στην ομάδα με το τεράστιο όνομα και ιστορία και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό. Μετά την πλήρως μεταβατική περυσινή περίοδο επιχειρήσαμε την ανανέωση με πολύ θετικά αποτελέσματα. Μετά τη διαβεβαίωση της διοικούσας επιτροπής πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ενίσχυση του τμήματος καλύπτει η ομάδα πλήρως τις φιλοδοξίες μου για κάτι πολύ καλό. Θα δώσω τα πάντα για το σύλλογο και τον απίθανο κόσμο του και υπόσχομαι πως η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαιτέρως πετυχημένη».