Σε ανανέωση του βασικού του κορμού προχώρησε ο Ηρακλής, ο οποίος επέκτεινε τα συμβόλαια πέντε παικτριών, προκειμένου να παραμείνει το ίδιο δυνατός στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, του Βορείου Ομίλου, και να καταφέρει να πετύχει την άνοδο στο τέλος της χρονιάς.

Οι πέντε παίκτριες που θα φορούν τα «κυανόλευκα» και την επόμενη σεζόν είναι οι Μαριλένα Γεροστεργίου, Μαρία Ελευθεριάδου, Ρέα Κομνηνού, Βαγγελιώ Τσουμπερλή και Μαρία Λογδανίδου.

Αναλυτικά:

«Ο Ηρακλής Ηermes Leone Grouppo Consulting ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τις παρακάτω αθλήτριες του τμήματος γυναικών:

Μαριλένα Γεροστεργίου που αποφάσισε να παραμείνει ένα ακόμη χρόνο για να βοηθήσει την ομάδα, να δουλέψει επάνω στο παιχνίδι της και να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, έτσι ώστε το υπερατλαντικό της ταξίδι την επόμενη χρονιά να την βρει πιο έτοιμη,

Μαρία Ελευθεριάδου  την ευχάριστη έκπληξη της περυσινής περιόδου, η οποία φέτος θέλει να καθιερωθεί και να κάνει το επόμενο βήμα,

Ρέα Κομνηνού την «άτυχη» της προηγούμενης χρονιάς αφού ο τραυματισμός της, στέρησε σε αυτήν αλλά και στην ομάδα την παρουσία της κάτω από τα καλάθια, έναν τομέα που φέτος αναμένεται να κυριαρχήσει ,

Βαγγελιώ Τσουμπερλή που ήταν αυτή που με την ενέργεια της έδινε την ένταση στην άμυνα και την ταχύτητα στην επίθεση και αυτό αναμένουν όλοι να κάνει και τη νέα χρονιά,

και Μαρία Λογδανίδου που έκανε ίσως την καλύτερη χρονιά της μέχρι τώρα και παρότι η επόμενη θα είναι αφιερωμένη στην απόκτηση του πτυχίου της, αναμένεται να είναι και πάλι μία από τις πρωταγωνίστριες της κατηγορίας.

Οι πέντε γαλανόλευκες αθλήτριες που αποτέλεσαν τον κορμό της περυσινής ομάδας, συμφώνησαν για την επόμενη σαιζόν 2016/17 στην Α2 κατηγορία.

Επίσης στο ρόστερ  της ομάδας παρέμεινε και η Άννα Μαρκουλάκη που όμως θα απουσιάσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην Ολλανδία για σπουδές με το πρόγραμμα Erasmus.

Σίγουρα η φετινή χρονιά της Α2 γυναικών θα ανήκει στον Ηρακλή Ηermes Leone Grouppo Consulting. Εγγύηση γι αυτό είναι το όνομα του προπονητή (Σίμος Συρόπουλος), της προέδρου (Λίνα Τραμουντάνη) που είναι πολύπειρη και ιδιαίτερα δυναμική όπως όλοι γνωρίζουν καθώς και η παρουσία του Απόστολου Τσιπίδη και των πολλών χορηγών που αναμένεται να βοηθήσουν δυναμικά το τμήμα. Ο σύλλογος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, με εκπληκτικές στολές που θα αναφέρουν τους υποστηρικτές της προσπάθειας και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν τον στόχο της ομάδας που δεν θα είναι άλλος από την άνοδο στην Α1. Τώρα όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις των μεταγραφών που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Δευτέρα και θα προκαλέσουν πάταγο».