Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου βρήκε τον αντικαταστάτη του Γιώργου Ατακτίδη στον πάγκο της ομάδας. Το όνομά του; Σταύρος Σαμακοβλής. Ο τέως προπονητής των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2020-2022) συμφώνησε με την Αναγέννηση, ανακοινώθηκε σήμερα (27/1) και έπιασε ήδη δουλειά ενόψει των επόμενων αγώνων στην Α2 Γυναικών.

Οι “πράσινες” υπέστησαν την πρώτη (εντός έδρας) ήττα τους την περασμένη Κυριακή (23/1) από τον Πιερικό Αρχέλαο με 51-58, πέφτοντας έτσι στη 2η θέση του 3ου ομίλου.

Η ανακοίνωση της Αναγέννηση Νέου Ρυσίου:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του γυναικείου τμήματος μπάσκετ με τον προπονητή Σταύρο Σαμακοβλή έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Η διοίκηση του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία

Βιογραφικό

Εργάστηκε στις ακαδημίες Μακεδονικού, της ΑΕ Τούμπας, του Μέγα Αλέξανδρου, της ΜΕΝΤ, του Ζέφυρου , του Αία Ευόσμου, του Ελληνικού Κολέγιου και του ΠΑΟΚ.

Διατέλεσε υπεύθυνος ακαδημιών του Δημόκριτου, του Ανατόλια και του Ορφέα Πλαγιαρίου.

Δούλεψε ακόμα στις γυναικείες ομάδες της ΜΕΝΤ, του ΕΟΣ, και του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου στην Α2 εθνική κατηγορία και στην ανδρική ομάδα του Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Από το καλοκαίρι του 2020 έως και τον Ιανουάριο του 2022 διετέλεσε προπονητής του Παιδικού και Εφηβικού τμήματος μπάσκετ του Απόλλων Καλαμαριάς.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών και κάτοχος διπλώματος προπονητή Β΄ κατηγορίας της ΓΓΑ».