Έπειτα από εννέα ήττες σε ισάριθμους αγώνες στον 4ο όμιλο της Α2 Γυναικών η Ιερισσός 99 θα πάρει το πρώτο της ροζ φύλλο την προσεχή Κυριακή (23/1). Και θα το πάρει δίχως καν να χρειαστεί να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, το ματς της 11ης αγωνιστικής με τη ΜΕΝΤ ματαιώθηκε μετά την απόφαση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη να μην παραστεί σε αυτό, με συνέπεια να κατακυρωθεί υπέρ της γηπεδούχου. Η ΜΕΝΤ, από την άλλη, πέρα από μηδενισμό, θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση ενός βαθμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΜΕΝΤ στον αγώνα ΣΚ Ιερισσός 99 – ΜΕΝΤ της 23/01/2022 για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (4ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΣΚ Ιερισσός 99 με σκορ 20 – 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών το Σωματείο ΜΕΝΤ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 (άρθρο 7)».