Έχοντας αποκτήσει πολλές “εικόνες” και εμπειρίες από τα πρωταθλήματα τόσο της Α2 Γυναικών, όσο και της Α1 Γυναικών, η Δεληγιάννη Ευτυχία είναι έτοιμη να προσφέρει τις “υπηρεσίες” της στην ομάδα της Νίκης Βόλου στο “ταξίδι” που θα πραγματοποιήσει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική ψηλή είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στις εξής ομάδες: Ολυμπιάδα Λάρισας (Α1) και (Α2 γυναικών), Παλαιό Φάληρο (Α1), Νίκη Λευκάδας (Α1) και (Α2), Ολύμπια Λάρισας (Α2), Ολυμπιακός Βολου (Α1) και (Α2), Χανιά (Α2) και Πυλαία (Α2).

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

“Νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα μας αποτελεί η Δεληγιάννη Ευτυχία, με μεγάλη εμπειρία στα σαλόνια επαγγελματικών κατηγοριών της Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Η Ευτυχία έχει αγωνιστεί στις ακόλουθες ομάδες: Ολυμπιάδα Λάρισας Α1 κ Α2 γυναικών , Παλαιό Φάληρο Α1, Νίκη Λευκάδας Α1 κ Α2, Ολύμπια Λάρισας Α2, Ολυμπιακό Βολου Α1 κ Α2, Χανιά Α2, Πυλαία Α2.
Με την ενσωμάτωση στην ομάδα μας, προσδίδει νεα δυναμική μέσα στη ρακέτα , καθώς διακρίνεται για τις αμυντικές της ικανότητες και την έφεση της στο σκοράρισμα.
Ευτυχία καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου !!!
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ WBC
Μια ομάδα – Μια οικογένεια”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα μας αποτελεί η Δεληγιάννη Ευτυχία, με μεγάλη εμπειρία στα σαλόνια…

Δημοσιεύτηκε από Γ.Σ. Νίκη Βόλου WBC στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020