Έπειτα από μία συγκλονιστική χρονιά στον πάγκο του Παναθλητικού Συκεών, η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, η Βιβή Διαβολεμένου θα παραμείνει στο “τιμόνι” του συλλόγου και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Φέτος, ο Παναθλητικός Συκεών τερμάτισε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών έχοντας ρεκόρ 18-1 και πρακτικά πήρε το “εισιτήριο” για την Α1 Γυναικών. Ωστόσο, το μέλλον της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία της χώρας παρουσιάζεται αβέβαιο, διότι αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες. 

Παρά το γεγονός αυτό, η προπονήτρια της ομάδας Βιβή Διαβολεμένου παρέμεινε και για τη νέα χρονιά στον πάγκο του συλλόγου και μάλιστα στις δηλώσεις που πραγματοποίησε φάνηκε αρκετά χαρούμενη για το γεγονός αυτό. 

Δείτε τις δηλώσεις της προπονήτριας Βιβής Διαβολεμένου:

«Οι συνθήκες στον Παναθλητικό είναι ιδανικές για τον κάθε προπονητή. Χαίρομαι που ο σύλλογός μας, δίνει προτεραιότητες στις Ελληνίδες αθλήτριες. Εύχομαι οι προτάσεις της διοίκησης να συνεχίσουν να βρίσκουν απήχηση σε πολλές άλλες γυναικείες ομάδες και είμαι σίγουρη ότι σύντομα αρκετοί «θα αναγκαστούν» να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα του γυναικείου μπάσκετ. Εμείς τη φετινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στο ρόστερ μας κι άλλα νεαρά κορίτσια. Είναι ωστόσο απαραίτητη η παραμονή κάποιων έμπειρων αθλητριών απ το περσινό ρόστερ κι ελπίζω ότι οι συζητήσεις μας θα έχουν θετική κατάληξη. Το επόμενο διάστημα θα δώσουμε βάση στα 2 αναπτυξιακά μας τμήματα (νεανίδες & κορασίδες) που θα συμμετέχουν στην τελική φάση των πρωταθλημάτων τους . Πριν από κάποια χρόνια όλο αυτό φαινόταν πολύ μακρινό. Ήρθε όμως η εποχή που ο σύλλογος καρπώνεται την επένδυση στα νεαρά κορίτσια. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και εύχομαι υγεία σε όλους ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε».

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Βιβή Διαβολεμένου για 4η χρονιά στον Παναθλητικό

Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την κόουτς Βιβή Διαβολεμένου για 4η συνεχόμενη χρονιά. Συνεχίζουμε το αναπτυξιακό μας πλάνο με την προώθηση κι άλλων νέων κοριτσιών».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: