Στους Τιτάνες Δράμας θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική περίοδο η Μαρία Μαμαλίγκατζη (στη φωτό). Η Ασπίδα Ξάνθης παραχώρησε ως δανεική την 18χρονη πλέι μέικερ στις Δραμινές.

Την ίδια στιγμή η ομάδα της Ξάνθης κράτησε για άλλο έναν χρόνο τις Χριστίνα Τσακίρη και Νικολέτα Βαρελτζίδου που ανήκουν σε ΓΑΣ Κομοτηνή και Ηρόδοτο αντίστοιχα, αλλά οι ομάδες τους συμφώνησαν να τις αφήσουν ως δανεικές και για φέτος στην Ασπίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης: «Το Δ.Σ. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του στα σωματεία: ΓΑΣ Κομοτηνή Γυναικείο για τον δανεισμό της αθλήτριας Τσακίρη Χριστίνας και A.O.N.A. ΗΡΟΔΟΤΟΣ για τον δανεισμό της αθλήτριας Βαρελτζίδου Νικολέτας, οι οποίες θα αγωνιστούν και τη φετινή χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας. Επίσης, ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες, στην αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Μαμαλίγκατζη, που θα αγωνιστεί με υποσχετική στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, με τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ. Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τιτάνων Δράμας: «Με παρουσία από 6 χρονών στις ακαδημίες της Aspida Xanthis Basketball Club και από τα 12 έτη της στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, έχει κερδίσει πολλές φορές το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τα τμήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών, καθώς και 2 ανόδους στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, η Μαρία Μαμαλίγκατζη γεννημένη στις 30/6/2000 και με ύψος 1,67 αγωνίζεται ως playmaker και ως guard, θα ενισχύσει με την παρουσία της την ομάδα μας. Καλωσόρισες Μαρία»!