Η γυναικεία ομάδα του Οίακα Ναυπλίου, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ της και αυτή τη φορά προχώρησε στη συμφωνία με τις αθλήτριες Μαριλένα Ζαρόκωστα και Άσπα Μπενέκη.

Η Ζαροκώστα είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται ως περιφερειακός με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Στο παρελθον είχε αγωνιστεί στο Λεωνίδιο, τους Δαναούς Άργους, με τους οποίους έφτασε μέχρι και τα “σαλόνια” της Α2 Γυναικών.

Από την άλλη, η Μπενέκη είναι 33 ετώ και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας επίσης με μεγάλη επιτυχία. Στο παρελθόν η πολύπειρη γκαρντ είχε αγωνιστεί σε ομάδες όπως είναι ο ΓΑΣ Κομοτηνής, η Άμιλλα Τρίπολης, η ΓΕΑ, η Καλαμάτα 80 και οι Δαναοί Άργους. 

Η Μπενέκη διαθέτει και εμπειρίες και “εικόνες” από τα “σαλόνια” της Α1 και αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα από το Ναύπλιο στη νέα “πρόκληση” που “ξεδιπλώνεται” μπροστά της τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Οίακα Ναυπλίου:

“Ο ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την ΑΣΠΑ ΜΠΕΝΕΚΗ για τη σεζόν 2020-21.

Η Άσπα γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1987 και ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ολυμπιάδα Λάρισας, αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας.

Έχει αγωνιστεί στην Α1 με τον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ και στη συνέχεια έπαιξε για πάνω από 4 σεζόν στην Α2 με ομάδες της Τρίπολης(Άμιλλα και ΓΕΑ) και την Καλαμάτα 80 ενώ τα τελευταία 5 χρόνια βρισκόταν στους Δαναούς Άργους όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2.

Επίσης είναι μέλος της Εθνικής Ενόπλων.Η εμπειρία της και το μεγάλο της ταλέντο σίγουρα θα προσφέρουν πολλά στη νέα πρόκληση για την ομάδα μας, την καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και της ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία!

Είμαστε Όλοι Μαζί…Οίακας!”

“Ο ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Μαριλένα Ζαρόκωστα για το 2020-21.

Η Μαριλένα γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 1996 στο Λεωνίδιο, με ύψος 1. 71 αγωνίζεται και στις 3 θέσεις της περιφέρειας.

Ξεκίνησε την μπασκετική της καριέρα στο Λεωνίδιο, από το 2017 μεταγράφηκε στην ομάδα των Δαναών Άργους, με τους οποίους το 2019 πανηγύρισε την άνοδο Α2 εθνική κατηγορία, όπου και αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

Καλωσορίζουμε τη Μαριλένα στην οικογένεια μας και της ευχόμαστε μια γεμάτη χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Είμαστε Όλοι Μαζί…Οιακας!”

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του σωματείου:

Ο ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Μαριλένα Ζαρόκωστα για το 2020-21. #Είμαστε_όλοι_μαζί_Οίακας #A2 https://bit.ly/2YPfPip

Δημοσιεύτηκε από Οίαξ Ναυπλίου στις Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 

Ο ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την ΑΣΠΑ ΜΠΕΝΕΚΗ για τη σεζόν 2020-21. #Είμαστε_όλοι_μαζί_Οίακας #A2 https://bit.ly/3hEOVkI

Δημοσιεύτηκε από Οίαξ Ναυπλίου στις Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020