Άκρως ενεργή η σημερινή (15/6) ημέρα για την Αγία Παρασκευή, η οποία φρόντισε να ανανεώσει την κοινή της πορεία και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με 2 αθλήτριές της, τις Σοφία Καράμπελα και Λυδία Χατήρα, οι οποίες τα βρήκαν σε όλα με την ομάδα της πρωτεύουσας και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες ανόδου της από το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στην Α1 με το δικό τους τρόπο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Το ΔΣ του Γ Σ Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Σοφία Καράμπελα. Η Σοφία προέρχεται από τις υποδομές του Συλλόγου μας και είναι σημαντικό γρανάζι του τμήματος γυναικών».

«Παραμένει στην Αγία Παρασκευή η Λυδία Χατήρα. Η 16χρονη ταλαντούχα αθλήτρια του Συλλόγου μας και μέλος της Εθνικής ομάδας κορασίδων θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τμήμα γυναικών».

 

Θυμίζουμε πως ήδη από τις 12 Ιουνίου είχε ανακοινωθεί και η απόκτηση της Αναστασίας Τσέρου, η οποία επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στην ομάδας έπειτα από μια γεμάτη σεζόν στο επίπεδο της Α1 Γυναικών και τα χρώματα της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Γ.Σ.Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Αναστασία Τσέρου! Η έμπειρη point guard επιστρέφει σε γνωστά λημέρια αφού την περίοδο 2018-2019 ξαναφόρεσε τη φανέλα της Αγίας. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α1 στην ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου. Αναστασία καλως ήρθες!».