Την ανανέωση της συνεργασίας της με την πλειοψηφία του κορμού της και την προσθήκη τριών αθλητριών ανακοίνωσε επίσημα η Γυναικεία ομάδα του Αμύντα.

Έτσι στην ομάδα θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι Ρούλα Αθανασούλια, η Μαντώ Ντάνου, η Ζωή Μαργώνη, η Ηλιάνα Τσαγκαράκη, η Μαρία Τριμέρη, η Εύα Καλλιώρα, η Ναταλί Τζέμη και η Ζωή Καράντζαλου.

Ταυτόχρονα η ομάδα καλωσορίζει τις Μαρία Κόρμπου (Άρης Χολαργού), Νίκη Γιγουρτάκη (Εσπερίδες) και Σαββίνα Καράλη (Σπόρτιγκ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Γυναικεία ομάδα του Αμύντα ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασία της με την πλειοψηφία του κορμού της και την προσθήκη τριών νέων παικτριών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Αναλυτικότερα, στη γυναικεία ομάδας μας θα βρίσκονται η Ρούλα Αθανασούλια (10η χρονιά), η Μαντώ Ντάνου(9η χρονιά), η Ζωή Μαργώνη (8η χρονιά), η Ηλιάνα Τσαγκαράκη (5η χρονιά), η Μαρία Τριμέρη (3η χρονιά), η Εύα Καλλιώρα (3η χρονιά), η Ναταλί Τζέμη (3η χρονιά) και η Ζωή Καράντζαλου (2η χρονιά).

Στην οικογένεια του Αμύντα καλωσορίζουμε τις αθλήτριες Μαρία Κόρμπου από τον Άρη Χολαργού, Νίκη Γιγουρτάκη από τις Εσπερίδες και Σαββίνα Καράλη από τον Σπόρτινγκ. Στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας θα ενταχθούν και αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής μας.

Τη φετινή χρονιά δεν θα συνεχίσουν μαζι μας η Ελένη Κεμαβόρ, η Νικολέτα Μαζαράκη και η Ισιδώρα Σιδέρη. Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους τα κορίτσια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά προπονήτρια της γυναικείας ομάδας θα παραμείνει η Φρόσω Δρακάκη.

Ευχόμαστε η περσινή σεζόν με την κατάκτηση του «Double» της ΕΣΚΑ Γυναικών να αποτελέσει έμπνευση για μια πιο επιτυχημένη χρονιά, με υγεία και πολλά χαμόγελα!»