Τα Μελίσσια δεν έχουν το βλέμμα τους μόνο στο σήμερα. Κοιτάνε και στο αύριο και επενδύουν στο μέλλον με την απόκτηση νεαρών παικτριών που έχουν το ταλέντο να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα από τώρα, αλλά και να αποτελέσουν ελπίδα για το αύριο. Στο πλαίσιο αυτό η γυναικεία ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων έφερε στον σύλλογο ένα σημαντικό ταλέντο. Ο λόγος για την 19χρονη φόργουορντ, Ειρήνη Κούκη, η οποία έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες, ενώ έπαιζε στην Αγία Παρασκευή. Η Κούκη έκλεισε στα Μελίσσια και πλέον θα φοράει την φανέλα του ΚΑΟ Μελισσίων στην Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΟ Μελισσίων για την απόκτηση της Ειρήνης Κούκη:

«Επένδυση στο ταλέντο με Κούκη

Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με την αθλήτρια Ειρήνη Κούκη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Ειρήνη από μικρή ηλικία αγωνίστηκε στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Πρόκειται για μία παίκτρια που αγωνίζεται ως forward (189εκ, 19 ετών) και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2.

Η ηλικία, το εξαίρετο ήθος και ο χαρακτήρας της, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας που ακολουθεί ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια και στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες.

Την καλωσορίζουμε στην μπασκετική οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία».