Ο σχεδιασμός της ομάδας του coach Βασιλάκου εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο. Αυτή τη φορά ο σύλλογος από τη Γλυφάδα προέβη στην απόκτηση της Νίκης Γιγουρτάκη

Η Γιγουρτάκη αγωνίζεται ως γκαρντ, κατάγεται από την Κρήτη και έχει ήδη αποκτήσει πολλές εμπειρίες, καθώς έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ηράκλειο, Παναθηναϊκός (νεάνιδες), Εσπερίδες Καλλιθέας (Α1 & Α2), Αμύντας (Α2) και την προηγούμενη σεζόν στο Φοίνικα Πειραιά (Α2).

Δείτε την ανακοίνωση της Τερψιθέας Γλυφάδας:

“ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ BASKETBALL 2020-2021 – A2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ***
Ο ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με την αθλήτρια Νίκη Γιγουρτάκη!
Η Νίκη, κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, αγωνίζεται στη θέση του Pointguard και είναι Διεθνής με την Εθνική Παγκορασίδων! Έχει αγωνιστεί πέραν του Ηρακλείου, στις νεάνιδες του Παναθηναϊκού, στις Εσπερίδες (Α1 & Α2), στον Αμύντα (Α2) και πέρσι στο Φοίνικα Πειραιά (Α2)!
Ο Coach Βαγγέλης Βασιλάκος, προσθέτει ένα πολύτιμο εργαλείο στο ρόστερ, καθώς η εμπειρία και η ηγετική φυσιογνωμία της Νίκης, αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την Ομάδα.
Νίκη, σε καλωσορίζουμε στο Σύλλογο και στην Ομάδα μας και σου ευχόμαστε Υγεία και πολλές Επιτυχίες!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

***ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ BASKETBALL 2020-2021 – A2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ*** Ο ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση…

Δημοσιεύτηκε από Terpsithea Glyfada B.C. στις Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020