Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοίνωσε την απόκτηση της Δανάης Παπαδοπούλου, η οποία θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γυναικείου μπάσκετ και είναι διεθνής. Η 16χρονη παίκτρια, εξάλλου, δείχνει πόσο δίκιο έχει εκείνη η ρήση που λέει: «Το μήλοι κάτω απ’ την μηλιά θα πέσει», καθώς οείναι κόρη του παλαίμαχου σέντερ, Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Μάλιστα παίζει κι αυτή όπως ο διάσημος μπαμπάς της στο «5».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθλητικού Συκεών για την απόκτηση της Δανάης Παπαδοπούλου:

Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένεια του την Δανάη Παπαδοπούλου (16 ετών, 1.93, center). Η διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες αθλήτρια, θα ενισχύσει τόσο την γυναικεία ομάδα όσο και το υπόλοιπο αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου.

Ευχαριστούμε την αθλήτρια και την οικογένεια της για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστούμε και τον Αστέρα Ιπποδρομίου/Μαντουλίδη του οποίου η συνεισφορά στην εξέλιξη ταλαντούχων αθλητριών της πόλης είναι ανεκτίμητη.

Η Δανάη θα ενταχθεί άμεσα στο αναπτυξιακό μοντέλο του συλλόγου το οποίο και φέτος θα περιλαμβάνει ένα καινοτόμο πρόγραμμα strength & conditioning σε συνεργασία με το @alliance.fitness.center παράλληλα με έναν κύκλο ατομικών προπονήσεων για επίλεκτες αθλήτριες.

Η Δανάη Παπαδοπούλου μετά την συμφωνία δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Το επόμενο βήμα στην καριέρα μου με φέρνει σε ένα σύλλογο ο οποίος επενδύει σε νέα κορίτσια και έχει εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Είναι πραγματικά σπουδαίο να αποκτούν ενεργό ρόλο και να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο κορίτσια που είναι κορασίδες και νεάνιδες. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν τους μπασκετικούς μου γονείς και δεν είναι άλλοι από τους coach Μπέτυ Παλαμουτίδου και Δημήτρη Νικολαΐδη καθώς και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη που μου έδωσαν όλα τα εχέγγυα για την εξέλιξη μου».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΕΩΝ