Η διοίκηση του συλλόγου της Νίκης Βόλου συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του σωματείου και τον coach Νίκο Γαλανάκη για το κατόρθωμα της ανόδου στην Α2 Γυναικών.

Η γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου αλλάζει “σελίδα” στην ιστορία της και την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα βρίσκεται στα “σαλόνια” της Α2 των Γυναικών

Μάλιστα, η Νίκη Βόλου θα είναι η δεύτερη ομάδα από την Ένωση της ΕΣΚΑΘ, καθώς στην κατηγορία αυτή παρέμεινε και η ομάδα της Ολύμπιας Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος της βαθμολογίας της ΕΣΚΑΘ Απόλλων Καρδίτσας αρνήθηκε την άνοδό του στην Α2 Γυναικών, και η δεύτερη της βαθμολογίας Νίκη Βόλου θα είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου

Η Νίκη Βόλου τερμάτισε στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΘ έχοντας ρεκόρ 9-1 και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γαλανάκης δεν μπόρεσε να “κρύψει” τον ενθουσιασμό του για την πολυπόθητη άνοδο που κατέκτησε η ομάδα του. 

Δείτε τις δηλώσεις του coach Νίκου Γαλανάκη για την άνοδο της Νίκης Βόλου:

«Η σημερινή μέρα αποτελεί μέρα χαράς, δικαιώνοντας όλους τους κόπους που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια, τις αθλήτριες, τους προπονητές και την διοίκηση.
Το να βρίσκεσαι σε έναν ιστορικό σύλλογο με το όνομα της Νίκης Βόλου, σε κάνει να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο. Η σημερινή απόφαση μας γεμίζει με ενθουσιασμό αλλά παράλληλα και με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί η ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο εθνικών κατηγοριών.
Ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά ήδη έχει ξεκινήσει και σίγουρα μέσω της σκληρής δουλειάς που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθήσουμε ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ προσωπικά όλες τις αθλήτριες για τις προσπάθειες τους καθώς και την Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου Μπάσκετ που με την συμβολή της μας οδηγεί σταθερά και συνεχώς σε ανοδική πορεία».

Δείτε το εν λόγω δημοσίευμα της Νίκης Βόλου: